5/2/14

Καλούμε τους συμπολίτες μας να απομονώσουμε τους υποκριτές και τους διπρόσωπους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραβρεθηκαν με πολυμελή επιτροπή στο συλλαλητήριο κατά του ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ, από την ανάλγητη συγκυβέρνηση των υποτακτικών του Σόϊμπλε, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.
Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα, εντός Βουλής (με την βουλευτή μας κ. Μακρή Ραχήλ και όλους τους βουλευτές του κινήματος μας) και εκτός βουλής όλα τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στους εργαζόμενους που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παλεύουν για να μην ξεπουληθεί τίποτα από την δημόσια περιουσία του Έλληνα πολίτη.
Καταγγέλλουμε όμως ταυτόχρονα κάποιους οι οποίοι, χωρίς να ντρέπονται, παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο και ανερυθρίαστα απεύθυναν λόγo προς τους συγκεντρωμένους.
Συγκεκριμένα:
  • Τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, ο οποίος υποκριτικά ζήτησε δημόσια ΔΕΗ και την ίδια στιγμή είναι μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ, η οποία όντας κυβέρνηση ξεπουλάει τον ΑΔΜΗΕ τώρα και τη μικρή ΔΕΗ αμέσως μετά. Να θυμίσουμε στον κύριο Δακή ότι δεν εφάρμοσε την απόφαση που πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την πρόθεση της κυβέρνησης σχετικά με την πώληση του ΑΔΜΗΕ, ενώ να του υπενθυμίσουμε ότι διατηρεί την κομματική του θέση, οπότε και συμπλέει στις αποφάσεις της κυβέρνησης που στηρίζει το κόμμα του.
  • Τους δημάρχους Κοζάνης, Εορδαίας και Σερβίων-Βελβεντού, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων της συγκυβέρνησης και έχουν το θράσος να απευθύνονται στους εργαζόμενους, λέγοντας πράγματα που δεν πιστεύουν. Διότι αν πίστευαν κάτι από όσο εκφώνησαν θα είχαν προ πολλού διαχωρίσει τη θέση τους από τα κόμματα που υπηρετούν.
  • Τους αντιπεριφερειάρχες, τους αντιδημάρχους, τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι είναι μέλη των κομμάτων της συγκυβέρνησης και ήταν στο συλλαλητήριο, για τους ίδιους λόγους.
  • Τους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ως πολιτικά διχασμένες προσωπικότητες μετείχαν στην εκδήλωση.
  • Ορισμένους συνδικαλιστές οι οποίοι ακόμα και τώρα υπηρετούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, λες και πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης όπου τα θύματα  ταυτίζονται με τους βασανιστές τους.


Όλοι αυτοί, αντί να κρύβονται από ντροπή, προσπαθούσαν να πάρουν περίοπτη θέση για μια φωτογραφία.
Ευτυχώς, για να υπάρχει έτσι το ντοκουμέντο της υποκρισίας.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να απομονώσουμε τους υποκριτές και τους διπρόσωπους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Ενωμένοι και με οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, καλούμε κάθε έντιμο πολίτη να εναντιωθεί στο ξεπούλημα της Πατρίδα μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, χωρίς να παρεκκλίνουμε κατ' ελάχιστο από τις αρχές και τις αξίες που διατυπώσαμε στη διακήρυξη μας, θα βρισκόμαστε πραγματικά κοντά στους αγωνιζόμενους συμπατριώτες μας.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                   Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ