5/12/13

Επεισόδιο ανάμεσα στην Ραχήλ Μακρή και την Αυγερινοπούλου


Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) στην Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής. Τα "αίματα" άναψαν με την ολοκλήρωση της συζήτησης για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), όταν ομάδα βουλευτών ζήτησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα ενώπιον του επικεφαλής της Tasc Force που μετείχε στην επιτροπή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη ότι δε θα τους επιτραπεί να τοποθετηθούν επί της ουσίας αλλά θα περιοριστούν μόνο σε ερωτήσεις. Πολλοί από τους βουλευτές της επιτροπής είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο με την κ. Αυγερινοπούλου ενώ η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, επέμεινε να τοποθετηθεί με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
«Συνεχίστε τις φιέστες», φώναξε η κ. Μακρή και λίγο αργότερα οι τόνοι έπεσαν.

http://www.enikos.gr/politics/196848,Epeisodio_anamesa_sthn_Makrh_kai_thn_Ayg.html

Υ.Γ 

Η κα Αυγερινοπούλου είχε καλέσει τους εκπρόσωπους της Ευρώπης αλλά δεν ήθελε να ακουστούν οι βουλευτές και να ακούσει η task force αυτά που θα έλεγαν..
Για ποιες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μας μιλούν, όταν η κυβέρνηση καταστρέφει το ΚΑΠΕ ...;;
Ήθελαν να τα καταθέσουμε στην βουλή στα πρακτικά, ώστε να μην τα δουν να μην δουν ότι ενώ δίνουν λεφτά, εκ του πονηρού η κυβέρνηση τους κοροϊδεύει και διαλύει κέντρα επιστημονικά που φέρνουν έργα και επενδύσεις στην χώρα;