4/10/13

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ "Όχι στο ξεπούλημα του νερού"


«Δεν θα τους επιτρέψουμε να ποτίζουν τα παιδιά μας με επικίνδυνο νερό, μολυσμένο από την απληστία των ιδιωτών και την ανευθυνότητα των κυβερητικών κομματικών μορφωμάτων»

«Δεν θα τους επιτρέψουμε να ποτίζουν τα παιδιά μας με επικίνδυνο νερό, μολυσμένο από την απλητία των ιδιωτών και την ανευθυνότητα των κυβερητικών κομματικών μορφωμάτων»
«Η πρόσβαση στο πόσιμο νερό αποτελεί ανθρώπιο δικαίωμα. Την παραδοχή αυτή του ΟΗΕ κάθε ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να την έχει ως γνώονα χάραξης πολιτικής. Η Συγκυβέρνηση, μη γνωρίζοντας ή μη εκτιμώντας την έννοια της ευνοίας, προσπαθεί σταθερά να ξεπουλήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.
Η τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Ν. Κοζάης, κ. Ραχήλ Μακρή με κοινοβουλευτικό έλεγχο και παρεμβάσεις αποκάλυψε  και συνεχίζει να το πράττει - τις μεθοδεύσεις εκποίησης των δικτύων και υπονόμευσης της υγείας των πολιτών. Αντίθεα άλλα κόμματα δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον γιανα καλύψουν την συμμετοχή τους στο πάρτι των κομματικών ημετέρων του κ. Σαμαρά.
Όλοι αυτοί θα πρέπει να θυμούνται ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση ενός δημόσιου αγαθού όπως το νερό. Δεν θα τους επιτρέψουμε να ποτίζουν τα παιδιά μας με επικίνδυνο νερό, μολυσμένο από την απληστία των ιδιωτών και την ανευθυνότητα των κυβερνητικών κομματικών μορφωμάτων».