24/8/13

Επιστολή Επιτροπής Γυναικών Συζύγων Στρατιωτικών..

Η βουλευτής Ραχήλ Μακρή με τις συζύγους των αξιωματικών
Αναμένοντας τις αποφάσεις!!!

Σίγουρα είναι ευχάριστη η προσωρινή απόφαση της αναστολής εκτέλεσης της μετακίνησης της Α΄ΕΑΝ από το Ιστορικό στρατόπεδο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ του Αμυνταίου στην πόλη της Κομοτηνής. Υπάρχει ελπίδα ώστε οι οικογένειες μας να μείνουν ενωμένες και ασφαλείς στον τόπο μας.

Θα θέλαμε από την πλευρά μας, ως επιτροπή γυναικών συζύγων στρατιωτικών, να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη και το δημοτικό συμβούλιο, τους Βουλευτές Φλώρινας κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και Αθανάσιο Γερμανίδη, τη Βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, τον εμπορικό σύλλογο του Αμυνταίου,
τους προέδρους της τοπικών κοινοτήτων για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρη Ηλιάδη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.Νικόλαο Γιώσκο και κ.Χρήστο Ναούμ, το Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ.Στέφανο Μπίρο, , τους εκπρόσωπους όλων των φορέων και ολόσωμη τη τοπική κοινωνία για την συμπαράστασή τους.
Μας λυπεί η μακράν απουσία του Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή Γεώργιου από όλες τις κινητοποιήσεις.
Είναι βέβαιο ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται δυναμικά και σύσσωμα. Είμαστε παρόντες όλοι και με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες μας. Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και περιμένουμε απτές λύσεις και απαντήσεις για την οριστική ματαίωση της μετακίνησης της Α΄ΕΑΝ στην πόλη της Κομοτηνής καθώς και όλες τις μονάδες του στρατοπέδου ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!!!



Επιτροπή Γυναικών Συζύγων Στρατιωτικών