1/8/13

Ραχήλ Μακρή:Θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια..κανένας δεν θα μας σταματήσει

Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων που έκανε στις 10 Ιουλίου 2013 η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, στην εκπομπή “Πρωϊνή Αρτηρία” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στους δημοτικούς αστυνομικούς και τις απολύσεις, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις με ντοκουμέντα για τις υπογραφές-δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης απέναντι στην τρόϊκα.


Οι Κυβερνώντες για να πάρουν την δόση, που πηγαίνει αποκλειστικά και μόνο στις τράπεζες για αποπληρωμή επιτοκίων και για να είναι συνεπείς στις υπογραφές τους που τους δεσμεύουν ξεκίνησαν τις 15.000 απολύσεις.


Για να μην παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους, διαβάστε τι έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος στην τελευταία αναθεώρηση του μνημονίου, με βάση την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (The Second Economic Adjustment Programme for Greece, Second review – May 2013), στην οποία γίνεται λόγος για 25.000 σε κινητικότητα και 4.000 απολύσεις εντός του 2013.
Τα λεγόμενα και τις αποκαλύψεις της Ραχήλ Μακρή επιβεβαίωσε πλήρως στις 29 Ιουλίου 2013, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, που δήλωσε ότι:

"Η χώρα έχει αναλάβει μια δέσμευση για να πάρει την δόση..για απομάκρυνση 15.000 υπαλλήλων απ το δημόσιο συνολικά μέχρι το τέλος του 2014"


Ακολουθούν τα ντοκουμέντα της ντροπής με τις υπογραφές-δεσμεύσεις των Σαμαρά Βενιζέλου για τις απολύσεις..