18/8/13

Η Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση των συντονιστικών οργάνων της ΕΛΜΕ , των σχολικών φυλάκων, του ΟΑΕΔ, των Δημοτικών Αστυνόμων, των Δασκάλων και των εργαζομένων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Η εκπρόσωπος των καθηγητών στην εκδήλωση συντονιστικών οργάνων στην Πτολεμαΐδα: “Εσείς κ. Παπαδόπουλε είστε απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και ψηφίσατε την απόλυση των καθηγητών σας” 

Mε μικρή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (17/08), λίγο μετά τις 19:30, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, η πρώτη προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωση των συντονιστικών οργάνων της ΕΛΜΕ , των σχολικών φυλάκων, του ΟΑΕΔ, των Δημοτικών Αστυνόμων, των Δασκάλων και των εργαζομένων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Στο “στόχαστρο”  βρέθηκε η πολιτική του μνημονίου, που έχει επιφέρει καθεστώτα όπως αυτό της διαθεσιμότητας, ενώ από τη σκληρή κριτική των ομιλητών της εκδήλωσης  δεν ξέφυγαν και οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές της περιοχής μας, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Πάρις Κουκουλόπουλος. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο της εκπροσώπου των καθηγητών, η οποία αναφερόμενη στις απολύσεις 2500 καθηγητών Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σημείωσε τα εξής: “Εσείς κ. Παπαδόπουλε είστε απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και ψηφίσατε στην απόλυση των καθηγητών σας …Είστε ανάξιοι εκπρόσωποι μας στην κυβέρνηση, γι αυτό και ανεπιθύμητοι ανάμεσά μας”. Δείτε το σχετικό βίντεο του kozan.gr:

  Παρούσες στη συγκέντρωση η Ευγενία Ουζουνίδου και η Ραχήλ Μακρή.